La Comunitat Valenciana frena el coronavirus
Entrada de urgencias del Hospital Clínico de Valencia. EP/ROBER SOLSONA

Els casos positius tornen a créixer en la Comunitat Valenciana amb una xifra similar a la del passat dilluns. La consellera de SanitatAna Barceló, ha declarat que en les últimes hores s’han sumat 266 nous malalts per coronavirus. Encara que són 30 persones menys que ahir on van haver 297 casos, les dades continuen sent alts.

La suma de les noves xifres suposa un total de 2.167 persones afectades en la Comunitat Valenciana. En el cas d’avui la província més castigada pel coronavirus ha sigut València amb 223 infectats. Per darrere queda Alacant amb 25 casos nous i Castelló amb 18. Quant als professionals sanitaris afectats, la xifra ascendeix a 414 positius.

A nivell global, la província de València té 1.307 casos actius, Alacant 629 i Castelló 229. A més hi ha dos casos no assignats. De tots ells hi ha 917 persones ingressades, dues-centes més que ahir. En l’UCI hi ha un total de 161 malalts per coronavirus, entre ells l’expresident de la Comunitat Valenciana Alberto Fabra.

Respecte a les altes s’han produït un total de 37 al llarg de tots aquests dies i només una més que ahir. Una a Castelló, 12 a Alacant i 24 a València.

El total de defuncions creix i supera el centenar de persones. El Covid-19 s’ha cobrat 21 víctimes més en la Comunitat Valenciana. Així, ja són 115 morts per coronavirus durant les últimes setmanes. Per províncies són: 8 a Castelló, 46 a València i 61 a Alacant.