diputación

La III edició de la Copa de Raspall – President de la Diputació de València ja està a punt i comptarà amb la participació de huit equips. El format de competició és idèntic al del torneig d’escala i corda, que es va fer públic fa just una setmana. Cal destacar que les dues competicions es presentaran aquest pròxim dijous a partir de les 10:00 hores en la seu de la institució provincial

Com hem avançat en aquesta edició de la Copa President de la Diputació de València participaran huit formacions, totes parelles, que han sigut distribuïdes en dos grups. El Grup A està compost per:
– Moltó i Dorín;
– Sergio i Roberto;
– Montaner i Tonet IV
– Ricard i Brisca

Mentre que el Grup B està format per:
– Ian i Josep
– Pablo i Canari
– Marrahí i Sanchis
– Moncho i Coeter II.

El campionat començarà amb la disputa d’una fase regular composta per dotze partides, sis per grup, que es completaran en els trinquets habituals de la modalitat de raspall, cas de Bellreguard (dues partides), Oliva, Genovés, Guadassuar, Castelló de Rugat, Xeraco (dues partides), Piles, Villanueva de Castellón, Dénia i la Llosa de Ranes.

Posteriorment, les dues parelles amb major puntuació de cada grup accediran a les semifinals, que es jugaran a partida única, igual que la final. Les dates i seus d’estes tres partides es concretaran en pròxims dies.

En la passada edició es van proclamar campions Moltó i Tonet IV, que en este nou exercici defensaran el títol per separat. Totes les parelles confeccionades són diferents de les que van participar l’any passat, edició que va contar amb la participació de sis equips.