Consum

Consum obri hui un nou supermercat a Torre-Pacheco (Múrcia), el primer de la localitat. L’establiment, que està situat en l’Avinguda Luís Manzanares,nº 1, suposarà la creació de 28 llocs de treball especialitzat.

Amb esta nova obertura, la Cooperativa donarà ocupació a 936 persones i aconseguirà els 34 supermercats en la Regió de Múrcia, entre propis i franquícies Charter.

El nou supermercat de Torre-Pacheco, que compta amb més d’1.400m2 de superfície, disposa d’atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compte, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey,KyreyforMen, KyreyPharma i Consum Kids. L’establiment obri de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores i disposa de servei de compra a domicili. A més, per a facilitar l’accés als clients, l’establiment disposa de 90 places d’aparcament.

Què bé cuidar l’entorn!

El centre empra un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Una de cada tres instal·lacions d’aquest tipus a Espanya està en Consum. A més, està inclòs dins de la xarxa de supermercats Ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

Què bé tenir-ho tot!

Consum posa al servei dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescs i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client el que trie el que vol comprar.

Més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de ‘Món Consum’. Aquest programa reuneix tots els avantatges i serveis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre les quals destaquen el xec regale i els productes xec-creix. En 2016 els socis-clients de Consum van gaudir de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, lliurats en un total de 7,3 milions de xecs-regals.