Consum oferta 5.000 puestos de trabajo y no pide experiencia previa
Una empleada de Consum en la sección de panadería.

Consum ofereix 5.000 llocs de treball de cara a les contractacions de reforç per a estiu i substitució de vacances. El nou personal s’incorporarà als seus més de 450 supermercats propis. Els llocs que s’ofereixen són per a personal operatiu dels seus supermercats.

Es requereix titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d’aprendre i actitud per al treball en equipNo és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació en el lloc. La temporada estival anirà des de maig fins a finals de setembre.

La Cooperativa informa que actualment es troben en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes els candidats han de registrar-se en la web de la companyia (accedeix a l’enllaç).

REFORÇ DE PLANTILLA PEL CORONAVIRUS

A més, per a fer front a l’augment de treball produït per la crisi del coronavirus, Consum ha reforçat la seua plantilla. Des del 13 de març han sigut un total de 2.605 contractacions noves i 2.273 ampliacions de jornada. Els perfils que s’han contractat han sigut, majoritàriament, venedors de caixa-reposició i venedors de frescos. Amb aquestes iniciatives, la Cooperativa genera més de 7.600 nous llocs de treball.

MÉS SEGURETAT I PREVENCIÓ

Consum ha instal·lat també mampares dempeus posteriors en la línia de caixes dels seus supermercats. Aquestes se sumen a les davanteres que ja va col·locar el passat 27 de març en tota la seua xarxa comercial. L’objectiu d’aquesta nova mesura és dotar de protecció al personal de caixa en el cas que hi haja més caixes obertes que únicament les alternes, protegint als treballadors per tots dos costats quan es restablisca el pas de clients.

A més, com a mesura preventiva, a partir del 8 de maig la Cooperativa començarà a prendre la temperatura a tots els seus treballadors de supermercats, plataformes logístiques i seu a l’entrada del seu lloc de treball.

Fa una setmana, Consum va equipar als seus treballadors de supermercats amb ulleres protectores per a incrementar la seua seguretat. Aquestes ulleres protectores es van sumar a les mesures de protecció ja aplicades per la Cooperativa des que es va iniciar la crisi com el repartiment de guants, màscares i gel desinfectant, entre altres.

Consum també va aprovar un muntant de 3,8 milions d’euros per a gratificar als seus treballadors de botigues i plataformes logístiques, com a compensació al gran esforç i dedicació que està realitzant la plantilla. Aquesta gratificació es va abonar en la nòmina de març i va suposar uns 283 euros de mitjana per persona.