Consum es consolida com la cooperativa espanyola amb més socis

Per a celebrar els més de 3 milions de socis-clients Consum ha instal·lat la piscina de boles mòbil més gran d'Espanya.

Consum

Consum ha aconseguit la xifra històrica de 3 milions de socis-clients, consolidant-se com la cooperativa amb més socis consumidors d’Espanya. Per a celebrar-ho d’una forma diferent, la Cooperativa ha instal·lat a València la piscina de boles mòbil més gran d’Espanya, amb la qual compartir aquesta celebració amb tots els que vulguen. Les persones, que són l’eix de la gestió de la Cooperativa, són també la clau de la seua bona evolució.

La piscina estarà disponible para tot aquell que vulga celebrar els 3 milions de socis amb Consum en l’Estació del Nord de València hui, fins a les 19,30 i demà divendres de 10 a 15 hores. Després, la ‘pool party’ de Consum continuarà la seua ruta cap a altres ciutats espanyoles en les quals Consum està present. Les persones que es llancen a la piscina i vulguen, rebran una foto i un vídeo bumerang per correu electrònic.

A més, els participants que compartisquen la seua foto o vídeo en les xarxes socials amb l’hashtag #3MillonesDeSociosConsum, entra en el sorteig de 500 xecs de 5€ per a canviar en els supermercats Consum.

195 milions d’euros en xecs des que va nàixer Món Consum

Consum ha repartit als seus socis-clients més de 195 milions d’euros en xecs regale en el seu domicili des que va iniciar de programa de fidelitat Món Consum, en 2004. Només en l’últim any els descomptes van ascendir a 34 milions d’euros. El xec regale que Consum envia mensualment als seus socis és una de les iniciatives comercials millor valorades de la Cooperativa. Els socis-clients aporten el 76% de les vendes totals.

El programa, que s’adapta als hàbits de compra de cada client amb descomptes personalitzats, segueix evolucionant per a millorar el model de relació de l’organització amb les seues més de tres milions de socis-clients