La dansa aconsegueix la plata. El Conservatori Professional de Dansa Riba-roja de Túria compleix 25 anys, formant a ballarins que han actuat en escenaris de diferents punts d’Espanya.

Una efemèride que farà ballar als veïns i veïnes en la gala commemorativa d’aquest divendres en l’Auditori Municipal. Els alumnes del centre han preparat dues obres representatives i comptaran amb la participació de figures de talla internacional.

Els estudiants de dansa espanyola interpretaran escenes de Fuenteovejuna i els alumnes de repertori clàssic oferiran Paquita, amb música en directe del Conservatori Professional de Música, amb qui van de la mà.

Les butaques ja estan llestes en aquest municipi en el qual aquesta disciplina artística, dins de la música i el ball, és tot un referent. A la Comunitat Valenciana, només existeixen quatre conservatoris amb aquesta especialitat, i el d’aquest municipi de la comarca del Camp de Túria gaudeix de bona salut.

Així els expliquen en el programa de ‘Vive las Fiestas, de 7 Televalencia, l’alcalde de la localitat, Robert Raga, la directora del Conservatori, Amparo Ruiz, i una de les seues alumnes, María Lavao.