El president del Consell, Ximo Puig, anunciava en la passada jornada que tornarà a reunir-se amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna. La cita tindrà lloc demà en el Palau de la Generalitat. Allí el president traslladarà a Moncloa l’agenda valenciana d’infraestructures alhora que reclamarà pressupostos i calendaris concrets.

Abans de la cita amb De la Serna, el Consell participarà hui en l’acte reivindicatiu pel Corredor Mediterrani que tindrà lloc aquesta vesprada a Madrid. Una iniciativa impulsada dese l’Associació Valenciana d’Empresaris per a dir alt i clar #QuieroCorredor.

Entre els assistents confirmats es troba Federico Félix. L’empresari valencià ha participat recentment en el programa ‘Àgora’ on ha volgut deixar clar quin va a ser la reivindicació.

Empresaris i representants de la societat civil de tot el país no faltaran esta vesprada a la cita en la capital espanyola. Allí també es comptarà amb la presència d’Íñigo de la Serna donant així inici a una agenda de dos dies en la que no faltaran les infraestructures valencianes més demandades per a la Comunitat.