L’Arenal Sound Arenal torna a la platja per refrescar a milers de sounders que porten esperant des de fa mesos i ja queden hores perquè comenci. Tots els escenaris estaran a l’esplanada que hi ha al costat del mar. La música de Martin Garrix, Bastille, Clean Bandit i Icona Pop entre uns altres ens esperen de l’1 al 6 d’agost a Borriana.

La reportera de Headliners Tv, Victoria Moyano, que ha viscut els festivals més importants, ens aporta uns consells per gaudir al màxim de la música en directe en estat pur. Ressalta que la motxilla no ha de faltar, tampoc la ronyonera, que és molt pràctica. Els concerts duren fins a la matinada, és convenient portar un antifaç i taps per a les oïdes per descansar més. També una petita farmaciola encara que hi ha servei mèdic. Hi ha protegir-se del sol i beure molta aigua.

També és aconsellable portar poca roba en la motxilla, es fa pesat portar molt equipatge. Amb un parell de vestits de bany, unes chanclas, uns shorts, ja és suficient. De roba de vestir amb un vaquer, una jaqueta o chubasquero tindrem suficient.

Per arribar estan els autobusos de festivals que vénen de diferents parts d’Espanya. Si arribeu en estació de tren podeu baixar-vos a Borriana estació Alqueria del Nen perdut, aquí enllacem amb en Sounder bus que us deixarà directament en el recinte, convé consultar-ho per la web.

A la zona d’acampada és recomanable portar el mínim, cadires de platja, taula plegable, no hi ha molt espai, molt important portar borses d’escombraries per mantenir la zona neta perquè són molts dies i moltes persones.

Entre les actuacions ens recomana Bastille, Kase.0, l’espectacle de Martin Garriz, Clean Bandit. Hi ha tants escenaris que es pot triar el de la platja, els escenaris principals, descarregar els horaris de la web o aplicació per no solapar concerts, anar organitzant-se què volem veure perquè no ens perdem res.