pilotos
Marc Márquez junto a decenas de fans.

El Pit Walk del Circuit Ricardo Tormo és tot un clàssic. Aquest dijous a la vesprada tens l’oportunitat de visitar l’epicentre del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. Tots els equips de Moto3, Moto2 i MotoGP obriran les portes dels boxs així tindràs l’oportunitat de veure en directe els preparatius de l’últim Gran Premi de l’any.

El requisit és el mateix per a tots: has de comptar amb una entrada per a assistir al Gran Premi. És igual que siga de Tribuna de Boxs o de la Blanca. És el mateix si tens una passada VIP, un de paddock o una entrada. Si ho tens, estàs convidat.

Des de les 17.30 hores i fins a les 18.30 podràs caminar sobre el carrer de boxs, entre el mur on els equips informen els pilots dels seus passos per volta i l’entrada dels boxs en els quals els mecànics estaran acabant de posar a punt les màquines per als primers entrenaments lliures.

El pilot Valentino Rossi signant autògrafs.

Si vols conèixer una mica més el mundial, fer-te una foto en l’escenari més important del motociclisme i conèixer als millors pilots del món tens una cita en el Pit Walk del Circuit Ricardo Tormo a les 17.30 hores.

L’accés al Pit Walk es realitzarà a través de les taquilles del Circuit Ricardo Tormo. Les portes obriran a les 17.30, hora en la qual s’ha fixat l’inici de l’activitat, que es prolongarà durant una hora i en la qual els afeccionats recorreran una de les zones més exclusives del circuit.

*L’aforament estarà limitat a un total de 3.000 persones