La indústria de l’embalatge es recicla

València acull MeetingPack 2019, organitzat per Aimplas i Ainia. Una trobada en el qual es presenten les últimes tendències en envasos plàstics sostenibles per a aliments

El tupper de plàstic o els gots i coberts d’aquest material seran cosa del passat en 2030.
Aquest és un dels objectius marcats des d’Europa: Tots els envasos de plàstic existents en el mercat de la Unió Europea hauran de ser reutilitzables o poder reciclar-se de manera rendible.

Bioparc València és un dels pioners a eliminar completament el plàstic en tots els estris i utensilis utilitzats en els seus restaurants i oferir mejane compostable.

València acull hui i demà MeetingPack 2019, organitzat per Aimplas i Ainia. Una trobada de referència en tendència sobre materials i envases barrera en el qual es presentaran les últimes tendències en envasos plàstics sostenibles per a aliments

El centre tecnològic Ainia ha presentat tres exemples en els quals estan treballant i entre els quals destaca una safata per a aliments frescos que aconsegueix reduir un 90% l’ús del plàstic.

Més de 300 persones de tota la cadena de valor estan participant en aquesta trobada, en el qual a més d’un interessant programa de ponències, s’ha habilitat d’un espai de networking per a fomentar els projectes en col·laboració.

L’economia circular, el reciclatge, el ecodiseño i l’ús de biomaterials marcaran les tendències en els nous desenvolupaments en el sector de l’embalatge i València està sent testimoni d’aquestes innovacions.