agressió independentista

Un càmera valencià treballador de Telemadrid, ha sigut colpejat en la cara en ser confós amb un operador de TV3 en la concentració que ha tingut lloc en suport a la dona que va ser agredida per retirar llaços grocs en el passeig de la Ciutadella.

Segons ha comentat l’operador, l’agressió ha començat quan el càmera ha demanat a una senyora que deixara de gravar-li i de donar-li colps en les cames, ja que en veure que portava una peça groga ha pensat que treballava per a TV3.

A continuació, s’ha organitzat una revolada i molts dels presents han començat a cridar i a espentar al càmera de televisió, fins que dos homes de mitja edat li han propiciat diverses punyades per darrere que li han impactat en la cara.

L’agredit, que ha sigut atès per una ambulància, ha explicat que presentarà denúncia pels fets ocorreguts i ha detallat que a més de ser agredit ha sigut insultat i ha sentit crits de «Fora Tv3».

Ja ha succeït altres vegades

L’operador ha assegurat que en manifestacions independentistes també havia sigut increpat, encara que sense arribar a l’agressió física, i ha afirmat que a causa d’aquest últim episodi, afegit a altres situacions tibants que ha ja ha patit amb anterioritat, deixarà el treball i tornarà a València.