Confinan a otra clase de Rafelbunyol por coronavirus entre alumnos de Primaria
Imagen de un bote de gel hidroalcohólico en un colegio de Valencia. / AFP

Primera setmana de la volta al col·le i ja són dos les aules tancades a causa del coronavirus. Un nou positiu entre els alumnes d’Educació Infantil ha obligat al CEIP Els Germanells de Rafelbunyol a confinar a la totalitat de la classe.

El menor contagiat és familiar de la xiqueta que el dimarts va ser diagnosticada de COVID-19 en el mateix centre escolar suposant el confinament d’una classe de 2º de Primària. Va ser a última hora del dijous quan es van conèixer els resultats del xicotet i es van notificar al col·legi.

El centre de Rafelbunyol va seguir el mateix protocol realitzat dies arrere. Es va alertar a la resta de pares de la classe i es va avisar al professorat per a realitzar-se les PCR. A més, s’ha decidit aïllar temporalment a l’aula i els 20 xiquets estudiaran online mentre dure el confinament.

Durant el dia de hui, es realitzaran proves serològiques als dos xiquets positius. L’objectiu és conèixer la càrrega vírica encara que asseguren que aquesta sembla molt baixa.

Al marge d’aquestes proves, s’està a l’espera dels resultats de les PCR realitzades als companys de la xiqueta i la seua professora. L’abast del seu contagi encara es desconeix encara que únicament va acudir al col·legi el dilluns al matí. Va ser unes hores després quan la xicoteta va començar a mostrar simptomatologia compatible amb el coronavirus.

El Ajuntament de Rafelbunyol ha tornat a llançar un missatge de tranquil·litat als pares. A més, ha agraït la labor del Centre de Salut local així com de l’equip directiu del col·legi al qual assisteixen 400 xiquets de la localitat.