Amb la calor de l’estiu i les classes acabades arriba el moment de traslladar l’oci a les platges i piscines de tota Espanya. El mes de juliol és un dels períodes de l’any amb major afluència de vendes en les botigues de joguets i és que són molts els pares que després de l’esforç escolar decideixen premiar als seus fills amb un nou joc més refrescant i adaptat a l’època estival.

Per a molts xiquets l’elecció del regal de finalització de curs és un dels moments més esperats de l’any. Encara que normalment són les pel·lícules d’animació les que marquen la moda de l’estiu enguany hi ha una novetat que està triomfant entre els més xicotets: les nines LOL.

El sector jogueter continua reinventant-se i encara que els colxonetes, els jocs de taula i les pistoles d’aigua sempre són una aposta segura enguany també triomfen altres novetats refrescants.

Des de Todojuguete asseguren que les botigues estan en un bon moment de venda. Els productes de platja igual que els clàssics jocs de taula són els grans triomfadors i és que amb ells famílies i amics poden gaudir d’unes vacances d’oci aptes per a totes les edats.