El conductor de l’atropellament en Nuevo Centro es va desorientar per problemes esquizofrènics

L'home es va desviar 50 quilòmetres de la seua destinació en anar a jugar la Primitiva quan va provocar l'accident en el qual va morir una dona de 52 anys.

35
mujer

El mes d’octubre va arrancar ahir amb un tràgic succés en plena ciutat de València. Una dona de 52 anys d’edat va morir en un accident de trànsit quan es trobava travessant el carrer al costat d’una amiga en ser atropellada per un vehicle que es va saltar el semàfor en roig.

Les primeres revelacions de la Policia Local van assegurar que l’implicat no presentava símptomes de conduir sota la presència de l’alcohol o drogues però finalment s’ha descobert que l’home de 54 anys pateix problemes mentals de tipus esquizofrènic, segons ha publicat el Levante-EMV, una malaltia que li limitava la conducció a una velocitat de 100 km/h.

L’implicat és un veí de la Losa del Obispo i pel que sembla havia eixit de casa d’hora per a jugar a la Loteria Primitiva en el municipi del costat: Villar del Arzobispo. Segons la publicació, el conductor del Ford Focus es va desorientar més de 50 quilòmetres quan a l’altura de l’avinguda Pío XII amb l’encreuament del carrer Vall de la Ballestera es va saltar el semàfor en roig.

La víctima, identificada com Isabel Morales, estava creuant pel pas de vianants en el moment que li corresponia mentre es dirigia a la zona comercial de Nuevo Centro a realitzar uns canvis al costat d’una amiga, qui va resultar il·lesa ja que s’havia parat un moment a mirar el seu telèfon mòbil.

Després del succés, l’home va ser traslladat a dependències judicials per a ser explorat per un mèdic forense a causa de la “indiferència afectiva” que mostrava moments després de l’accident i actualment els agents de la Policia estan comprovant si continuava amb el tractament mèdic.

Una mujer muere atropellada en la Avenida Pío XII de Valencia