Els xiquets són protagonistes en el concurs de “Milacres” de Sant Vicent Ferrer que comencen hui dimarts, i que es prolongaran fins dijous que ve.

Centenars de xiquets competeixen des d’avui, per aconseguir realitzar la millor representació amb motiu de la festa del patró de la Comunitat Valenciana que se celebrarà dilluns.

Els “milacres” són unes representacions teatrals infantils/ obres dramàtiques, que s’escenifiquen al carrer sobre uns escenaris decorats amb temàtica religiosa i coneguts com a altars de Sant Vicent, que van passar del merament plàstic a constituir-se en escenaris genuïnament dramàtics.

Les actuacions tenen lloc a les 15.30 hores en la delegació territorial de l’ONCE a València, situada en la Gran Via Ramón y Cajal, 13 i finalitzen aproximadament a les 20.30h.

En el concurs que està organitzat per l’associació cultural Lo Rat Penat i la Junta Central Vicentina, participen els següents altars:

Hui dimarts 23 d’abril participen l’Altar del Mercat, l’Altar de Meliana, l’Altar del Mocadoret, l’Altar d’Almàssera i l’Altar de Russafa. El dimecres 24 d’abril participen l’Altar del Tossal, Altar de Xirivella, Altar del Carme, la Confraria de La Canyada i l’Altar del Pilar. El dijous 25, últim dia de representació, actuen pel següent ordre els següents altars: Altar del Mercat de Colón, Altar de Riba-roja, Altar de la Pila i Altar del Mar.

El veredicte del jurat es farà públic aquest divendres 26 a les 19h en la seu de l’associació Lo Rat Penat i els premis es lliuraran dissabte que ve 27 d’abril a les 17.30.