Imatge Premats Concurs de Cartells 2017

Alboraia es prepara per a celebrar les seues Festes 2019 i com tots els anys, l’Ajuntament de la localitat,convoca el seu concurs de cartells amb el propòsit de dinamitzar la població culturalment i fer partícips a la ciutadania, així com als artistes d’altres municipis, a formar part de propostes artístiques d’interès.

La finalitat d’aquest concurs és el poder obtenir una imatge artística que englobe les Festes Majors de 2019.

La recepció de cartells finalitzarà el 14 de juny a les 14.00 hores i el concurs està obert a totes i tots els artistes nacionals.

Els aspirants a la victòria podran presentar fins a dos cartells de grandària 50×70 cm amb el text “FESTES D´ ALBORAIA. Juliol 2019”.

La temàtica haurà d’estar basada en qualsevol element que faça referència a les festes d’Alboraia, així com els seus costums i tradicions. A més enguany també es valoraran referències a la inclusió i a la igualtat de gènere.

Els candidats i candidates hauran de fer arribar les seues propostes, signades per un pseudònim i acompanyades per una fotocòpia del DNI, l’adreça actual, el codi postal, la localitat i el telèfon de l’autor o autora, bé de manera presencial o a través d’una agència de transports.

El jurat estarà compost per dos artistes locals, la tècnica d’Igualtat del consistori i integrants de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alboraia.

El guanyador obtindrà 1000 euros. Tots els treballs estaran exposats a la Casa de la Cultura José Peris Aragó del 17 al 28 de juny. Tota la informació detallada del concurs es podrà consultar en la web municipal.