Concerts multitudinaris de les properes setmanes

La volta de l'estiu arriba fort amb múltiples concerts de grans esteles musicals

conciertos multitudinarios / concerts multitudinaris

La volta de l’estiu arriba fort amb múltiples concerts de grans estels musicals. El mític Raphael actuarà el 13 de setembre a la plaça de Toros, un dia després estarà en aquest mateix recinte el cantant colombià de moda, Maluma. Manolo García farà gaudir als seus milers de seguidors el 15 de setembre en el cuso del carrer Xàtiva. Pablo López farà un concert multitudinari el dia 22 i Miguel Ríos el 29 a la mateixa plaça de Toros. El mes d’octubre Melendi omplirà el recinte taurí, Loquillo el 9 de novembre i Malú l’endemà.

El Palau dels Arts acollirà el 14 i 15 de setembre a Love of Lesbian, Joan Manuel Serrat es pujarà a l’escenari d’aquest mateix recinte els propers 25 i 26 de setembre. Ismael Serrano actuarà el 29 de setembre,  el 20 d’octubre es pujarà a l’escenari Miguel Poveda i el 17 de novembre l’incombustible Diego El Cigala.

Per la seva banda, Sidonie, farà un concert el 27 d’octubre en el Palau de la Música, a la mateixa sala actuaran els valencians Candela Roots el 24 de novembre. Maria Arnal i Marcel Bagés estaran en el teatre Olympia el 7 de novembre. Finalment els fans de Bebe podran gaudir d’un dels seus concerts en directe a la sala Moon el 30 de novembre.