Ajuntament de Paterna ha donat a conèixer el cartell de concerts per a les Festes Majors que se celebraran en la localitat durant la segona quinzena del mes d’agost.

Tal com ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “es tracta d’una variada programació, amb concerts per a tots els gustos i que compta amb primeres figures del panorama musical nacional”.

Així mateix, la regidora ha recordat que “els concerts se celebraran en el col·legi Villar Palasí, amb capacitat per a 5.000 persones, i les entrades, que són gratuïtes, s’arreplegaran a les portes d’accés al recinte el mateix dia del concert”.

El grup la Unión serà l’encarregat d’obrir el cicle de concerts el dilluns 19 d’agost. Amb més de 30 anys d’història, compte en la seua discografia amb grans temes com
“Lobo Hombre en París”, “Vuelve el amor” o “Vivir al este del Edén”. A mès, els grups paterneros INCAutomatic obriràn el concert.

El dimarts 20 serà el torn del cantant Blas Cantó, conegut per ser integrant vocalista del grup Auryn i guanyador del concurs televisiu“Tu cara me suena”, que presentarà el seu primer disc en solitari “Complicados”. L’actuació estarà precedida pel grup Funambulista liderat per Diego Cantero.

La cantant canaria Ana Guerra, coneguda per la seua participació en el programa Operación Triunfo 2017, serà l´encarregada de revolucionar al públic la nit del dijous 22 d´agosto. Una esperada actuació que comptarà amb el ritme fresc i estiuenc del grup
Bombai com teloners.

Per último, el divendres 23 d´agosto el cantautor de rumba-pop y flamenco, El Arrebato, serà l´encarregat de possar el fermall d’or als concerts de les Festes Majors de Paterna 2019.