rebajas

El Nadal arriba a la seua recta final i, amb ella, dóna començament el període de rebaixes d’hivern en la majoria de comunitats autònomes espanyoles. Es tracta d’un període vinculat fonamentalment al gran consum i que, any rere any, suposa la creació d’un important nombre de contractes. Adecco preveu que estes rebaixes generen 122.900 contractes, la qual cosa suposa un 4,1% més que un any arrere. En l’autonomia valenciana se signaran 16.300 contractes, un 1% més que en 2018.

Un any més, seran els sectors vinculats al gran consum, com l’alta perfumeria, la cosmètica, l’electrònica, la botiga de joguets, l’alimentació, la distribució, el retail, la imatge, el so, la logística, el transport i fins i tot l’hostaleria i la restauració els que més llocs de treball generen.

Quant al nombre de contractacions, atenció al client i força de vendes, seran les àrees que aglutinen més contractes. En concret, el perfil comercial –promotors, hostesses d’imatge, teleoperadores o dependents– serà el més cercat en aquesta pròxima campanya.

Comunitat Valenciana, 3a en el rànquing d’ocupació regional

Catalunya, amb 23.071 noves ocupacions, la Comunitat de Madrid, amb 16.484, i la Comunitat Valenciana, amb 16.295, són les tres autonomies que realitzaran més contractacions quant a la distribució regional de la campanya de rebaixes.

La Regió de Múrcia i Andalusia són les dos comunitats que els segueixen, la qual cosa es tradueix en 15.736 i 13.378 contractacions en les pròximes setmanes, respectivament.

València, la quarta província amb més ocupació

A nivell provincial, Barcelona, amb 18.630, Madrid, amb 16.480 contractes, Murcia, amb 15.730, i València, amb 14.110, són les que més ocupació generaran en este període de rebaixes. En estes quatre províncies es crearan la meitat d’ocupacions d’aquesta campanya de contractació a Espanya, la qual cosa demostra la gran concentració territorial d’esta.

La següent província del rànquing (Sevilla amb 4.140 contractes) no aconsegueix els 5.000 ocupacions, és a dir, la contractació de rebaixes en ella no arriba a un terç del que aconsegueix a les províncies anteriorment citades.

La província de la Comunitat Valenciana que més ocupació crearà, a més de València, que és la quarta generadora d’ocupació a nivell nacional, és Alacant, amb 1.340 ocupacions. Castelló, per part seua, signarà 830 contractes per a la campanya de rebaixes.

Todas las vacaciones que podrás disfrutar en 2019 si trabajas en Valencia