S’acosta el mes de juliol i l’arrencada de les vacances d’estiu per a molts. València tornarà a ser un de les destinacions favorites pels turistes durant el període estival i és que a més de les seues platges la ciutat continua creixent en oferta d’activitats culturals.

Segons l’Agència Valenciana de Turisme este estiu es preveu l’arribada de 4 milions de turistes internacionals a la Comunitat, una xifra que suposa un creixement de quasi el 7% respecte al mateix període de 2016.

A més, a açò se li suma que València ha sigut reconeguda com a destinació favorita per les famílies espanyoles segons dades d’una popular web d’allotjaments. A esta només li precedeixen Màlaga i Menorca i és que la capital del Turia ha aconseguit posicionar-se en el turisme familiar gràcies a la varietat d’activitats lúdiques que oferix.

Recolzar i potenciar el turisme seguix sent una de les principals apostes de les institucions valencianes. Ara el repte està a aconseguir desestacionalitzar i que València es convertisca en una ciutat de gran afluència turística més enllà de l’estiu i de les tradicionals festes falleres.