Atraure al turisme nacional ja no és suficient per a la Comunitat Valenciana. Igual que autonomies com a Balears o Catalunya, el territori valencià té clar que vol continuar creixent en matèria de turisme i ho farà en la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira de turisme amb major reconeixement.

Una acció per a la que va a ser clau el llançament d’una campanya internacional dirigida a Regne Unit, França, Alemanya i Països Baixos sense oblidar el mercat asiàtic. Segons Colomer, l’estand de la Comunitat tindrà una extensió de prop de 300 metres quadrats amb la finalitat d’oferir la imatge d’un territori ric en festivals i gastronomia.

turismoPerò esta acció no serà l’única, a ella se li sumaran moltes altres contemplades en el nou Pla Operatiu de Màrqueting. Entre elles destaca l’impuls d’un portal turístic que donarà protagonisme a les experiències que poden viure’s si es visita la Comunitat Valenciana.

El Pla Operatiu comptarà amb una dotació pròxima als 20 milions d’euros per a posicionar, comunicar i promocionar la Comunitat com una destinació mediterrània, autèntica i singular.