crucero

‘La vuelta al mundo en ochenta días’ serà real però sense Willy Fog al timó i amb parada en la Comunitat Valenciana, concretament en el port d’Alacant. Així ho ha anunciat la companyia Oceania Cruises, els qui posaran rumb al voltant del món en un viatge de 180 dies en un reformat vaixell ‘Insígnia’.

Esta travessia arrancarà a Miami el 9 de gener 2021 i recorrerà un total de 39.000 milles per a visitar 44 països i 100 ports fins a la seua arribada a Nova York prevista el 9 de juliol de 2021. En este itinerari que passarà per tots els continents també comptarà amb sis parades a Espanya: la Corunya, Sevilla, Bilbao, Almeria, Barcelona i la ja esmentada ciutat d’Alacant on estarà el 3 de juny de 2021.

Segons el president i CEO d’Oceania Cruises, Bob Binder, és un itinerari “emblemàtic” on “els hostes navegaran per tot el món amb nosaltres per a experimentar itineraris extensos i complets”. El recorregut ha sigut dissenyat “per a connectar amb l’esperit viatger de tots nosaltres, combinant el nostre luxós ambient a bord amb visites personalitzades a les destinacions més atractives del món”, ha destacat.

Així és el creuer de luxe per dins

Després d’un procés radical de renovació, l”Insígnia’ es convertirà en un vaixell completament redissenyat i inigualable. Totes les superfícies de cada suite i cabina seran totalment noves, i els espais públics estaran coberts per una paleta de colors frescos i tons al·lusius al mar i al cel acompanyada per una renovació excepcional de teles, mobles i llums, que abastaran de forma exquisida l’estil i la comoditat inimitables d’Oceania Cruises.

Interior del creuer Insignia.

Amb les seues noves aranyes enjoiades en l’elegant Grand Dining Room i el majestuós Saló de Recepció, la celebració del rejoveniment del ‘Insígnia’ serà tan increïble que li resultarà inconcebible resistir-se a la seua abraçada de benvinguda.

El mundo de las fallas dice “sí” a la tasa turística fallera

La Consellería presenta un sistema de recogida de basura puerta a puerta