Els diputats nacionals de Compromís, Joan Baldoví i del Partit Popular, Juan Vicente Pérez, van participar anit en el programa de debat Àgora que dirigeix i presenta Sylvia Costa. Entre els temes que es van plantejar es va debatre sobre el treball que està realitzant el nou govern després que una moció de censura acabara amb Mariano Rajoy com a president i ho substituïres Pedro Sánchez.

Juan Vicente Pérez va assegurar que l’actual cap de l’Executiu, en el seu discurs va encoratjar els missatges cap als independentistes, tant catalans com a bascos, generant certa “inquietud en la ciutadania”.

Baldoví va respondre que s’havien de baixar els fums que sempre havien existit des de la presidència del Govern i s’havien de cercar solucions. Pérez per la seua banda va aconsellar a Sánchez que delimitara les seues ‘línies roges’.

El portaveu de Compromís enumere els punts del discurs de Sánchez com que anava a respectar els Pressupostos que es van aprovar amb els vots del PP i que les eleccions se celebraren dins d’un temps prudencial, alguna cosa que volia tothom menys Ciutadans.

Baldoví va finalitzar llançant-li un missatge a Pérez: “teniu una oportunitat de regeneració després de la moció de censura”.