El programa de debat Àgora que dirigeix i presenta Sylvia Costa en 7 Televalencia va tenir el seu moment més àlgid quan es va plantejar la qüestió de les inversions del Govern Central a la Comunitat a quanta dels Pressupostos Generals de l’Estat.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín va afirmar que el Pacte del Botànic “ha realitzat molts projectes que el PP no havia contemplat en les seues polítiques” i que els únics que no havien fet els deures “són els de el Partit Popular”.

La portaveu del PP en l’Ajuntament de Paterna, María Villajos, li va recriminar que els acords entre PSPV i Compromís “no havien servit de res” al que Martín va respondre que “si no serveixen de res és perquè els fons no arriben des de Madrid”.

La primera edil de Paiporta va aprofitar per a demanar “coherència” als diputats valencians del PP a Madrid perquè “no votaren en contra dels interessos de la Comunitat Valenciana” al que Villajos va contestar que el PSOE “era l’únic responsable de mal finançament de la Comunitat ja que va ser Zapatero qui va aprovar, amb els vots en contra del PP, l’actual sistema de finançament autonòmic”.