Hábitat

Es confirmen les millors previsions. Després de l’esperançadora arrencada de la jornada inaugural, Hàbitat ha superat la prova de foc amb unes jornades d’intensa activitat comercial i és que els principals corredors dels quatre pavellons del certamen han registrat una gran afluència des de primeres hores del matí.

La jornada del dimarts va ser el dia escollit pels principals grups de compra nacionals i moltes de les principals tendes del país per a visitar la fira, la qual cosa s’ha traduït en un increment en el volum de comandes en els stands, segons han reconegut els propis expositors. A esta activitat relacionada amb el comerç nacional s’ha sumat la presència en Hàbitat ja de tots els compradors previstos de les diferents missions comercials procedents de 45 països i que s’han mogut especialment entorn d’expositors d’Alta Decoració o Contemporani més actius en els mercats internacionals.

Fira València acollirà el Congrés Hàbitat 2017

La cita també està sent escenari de diferents accions relacionades amb el negoci del moblament. Així, la patronal de la il·luminació Fedai ha presentat esta setmana el seu projecte de venda on-line ‘lightingspain.com’, mentres que l’Institut Tecnològic AIDIMME ha presentat l’I Congrés Hàbitat 2017, que se celebrarà en el Centre d’Esdeveniments de Fira València el pròxim 19 d’octubre entorn de les diferents estratègies empresarials en el sector de l’hàbitat.

A més, Hàbitat també ha sigut escenari de la signatura de la constitució del Consell del Moble d’Espanya, un organisme intersectorial que agrupa a comerciants, fabricadors i fires del sector del moble i que ha donat avui els seus primers passos amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent.

En la passada jornada el disseny va cobrar un especial protagonisme en Fira Hàbitat València, amb l’arrencada en el Centre d’Esdeveniments de la cinquena edició del Congrés READ, que ha agrupat a les principals associacions de dissenyadors d’Espanya o la ‘Festa del Disseny’.