compositores
Concert Jove Banda Simfònica de la FSMCV dirigida per Saül Gómez Soler en el castell d'Alaquàs. FOTO: Natxo Francés

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) clausurarà este dissabte 6 d’octubre els actes de celebració del seu 50è aniversari amb un concert a València de la Jove Banda Simfònica. Es tractarà d’una trobada sense precedents en el qual es reunirà els principals compositors valencians del moment, que estretament vinculats a les societats musicals de la Comunitat Valenciana, gaudeixen en l’actualitat de gran prestigi tant en l’àmbit nacional com internacional.

En el concert, que se celebrarà a les 18h en el Palau de Congressos de València, s’estrenarà l’obra “FSMCV. 50 aniversari” composta per Ferrer Ferran, Teo-Aparicio Barberá, Pablo Anglés, Santiago Cinquè, Andrés Valero-Castells i Amparo Edo. Al costat d’aquesta, també s’estrenaran “Marxa Federal” de Bernardo Adam Ferrero i “Koinós” de José Rafael Pascual Vilaplana i s’interpretarà “Venus Major” de Juan Giménez.

D’esta forma, en aquesta trobada es reuniran per primera vegada els més prestigiosos directors i compositors del moment a nivell nacional i internacional com són: Ferrer Ferran, Salvador Sebastià López, Jose Ramón Renovell Renovell, José Rafael Pascual Vilaplana, Luis Sanjaime Meseguer, Juan Antonio Espinosa Zaragozá, José Antonio Rebollar Sorribes, Andrés Valero-Castells, Ángel Crespo, Pascual Martínez Martínez, Jaime Belda Cantavella, Pablo Anglés Galindo, José Vicente Díaz Alcaina, Vicente Carot Gil, Vicente Soler Solano, Henrie Adams, Teo Aparicio-Barberán, José Martínez Colomina, Jesús Cantos Plaza, Francisco Javier Martínez Martínez, Rafael Manuel Garrigós García, Daniel Ferrero Silvage, Beatriz Fernández Aucejo, Pablo Marqués Mestre, Pere Vicalet, Saül Gómez Soler, Cristóbal Soler Almudéver, Inma Mateu Fotuño, Lidón Valer Cabaleiro i Mercedes Femenía Simó.

També serà reconeguda la labor del mestre José María Cervera Lloret al capdavant de la Banda Juvenil de la Federació en els seus inicis, representat en aquesta ocasió per la seua filla, Mª Dolores Cervera Collado.

L’entrada a aquest concert exclusiu és gratuïta i pot descarregar-se a través de la web.