Les funcions de THE HOLE ZERO ja han començat en el Teatre Olympia de València. De la mà de la productora LETSGO, arriba la precuela de la saga que descobrex l’origen del Forat.

El xou barreja circ, cabaret, música i humor d’una forma molt diferent als anteriors espectacles: deixa a un costat el cabaret europeu i la revista espanyola per a inspirar-se en les festes disc de Studio 54 i en l’única celebració que es comparteix a nivell mundial i a través de tots els estrats socials: la Nit de cap d’any.

Una festa en la que tots participen i que en este xou es viu al més pur estil THE HOLE, amb un nivell insuperable en els seus nombres i en la qualitat dels artistes. La música es convertix també en un element indispensable dins de THE HOLE ZERO, amb canalleo, un punt sexy, un important factor sorpresa i molta diversió assegurada.

THE HOLE ZERO compta a l’espectador com va nàixer THE HOLE, com es va obrir El Forat, amb l’avantatge que no és imprescindible haver vist les altres dos obres de la trilogia per a gaudir plenament d’este nou espectacle.

L’espectacle arriba a València per a continuar les funcions fins al 25 de març, coincidint la seua estada en la ciutat amb la celebració de les Falles, presentant-se d’esta forma com una combinació explosiva. El xou compta a més amb l’actuació del còmic Manu Badenes i de l’artista valenciana Lorena Calero.