Gran

Hui arranca el muntatge de tota la infraestructura necessària per al desenvolupament de la Batalla de Flores, el tradicional acte popular que posa punt final a la Gran Fira de València. Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s’informa de les afeccions que açò suposarà per al tràfic urbà.

La tradicional Batalla de les Flors es desenvoluparà, com és habitual, en el passeig de l’Albereda, des del pont del Real fins a un punt distanciat 100 metres del pont de l’Exposició.

Per este motiu hui es procedeix al muntatge de la infraestructura en la part dreta de l’Albereda, en direcció a Vivers, des del pont del Real fins al pont de l’Exposició, per la qual cosa queda restringit l’estacionament tant a eixe costat com en la part central del passeig. Des de matí el muntatge de la infraestructura i la prohibició d’estacionar recauran sobre l’altre costat del mateix tram, el que va en direcció a la plaça de Saragossa.

Els treballs continuaran el dijous 27 des del pont de l’Exposició fins a l’altura del carrer Muñoz Seca, amb la consegüent prohibició d’aparcar en eixe tram i en la part central. I serà el divendres 28 quan es tancarà al pas de vehicles el passeig de l’Albereda des del Pla del Real fins al carrer de Muñoz Seca, a partir de les 08:00 hores deixant lliure la circulació pels ponts.

El dissabte 29 s’amplia el tall del divendres fins al pont d’Aragó, i el diumenge 30, el dia de la Batalla, a més del tall de l’Albereda, es tancarà el tràfic pel pont de les Flors a partir de les 16:00 hores i el del pont de l’Exposició a partir de les 18:00 hores.