Els comerços reobrin les seues portes els diumenges i festius

Totes les grans superfícies de la Comunitat obriran fins al 13 de gener per a tornar a situar els diumenges com un dels dies de majors vendes.

valencianos

Complint l’acord signat per Anged i la resta del sector, des d’este diumenge 17 de juny, tots els comerços de les zones de gran atracció turística de la Comunitat Valenciana poden obrir les seues portes ja de manera ininterrompuda fins al 13 de gener, “donant resposta a la demanda de gran quantitat de clients de les nostres tendes”.

Per a Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, “aquests mesos en els quals els comerços no han pogut obrir els diumenges i festius, hem rebut una quantitat ingent de peticions dels nostres clients, que ja s’havien acostumat a realitzar les seues compres quan més temps lliure tenen. A açò hem de sumar les vendes perdudes a turistes que ens visiten en festiu i es troben la Comunitat tancada”.

Les previsions d’ANGED, basades en les dades històriques d’aquests últims anys, situen als diumenges com el segon o tercer dia de major impacte comercial durant la setmana.

Durant aquests mesos les empreses d’ANGED han fet un gran esforç per mantenir els 800 llocs de treball que es van crear, amb motiu de les obertures en festius. Ara i de cara a la campanya de rebaixes, esperen crear al voltant d’1.000 ocupacions específiques.