comercios

Diumenge que ve 30 de desembre les grans superfícies valencianes tornaran a obrir les seues portes i esperen que quasi 1.000.000 de clients visiten les seues botigues, convertint esta obertura en un dels festius clau per a facilitar les compres dels consumidors. La campanya de Nochebuena i Nadal ha sigut positiva en les grans superfícies valencianes i ara la campanya de Nit de cap d’any i Reyes pot fer que el comerç aconseguisca unes magnífiques xifres de vendes.

En aquesta campanya de Nit de cap d’any i Reyes a més de regals, decoració i alimentació –vertaderes estreles per Nadal- el tèxtil d’hivern ha començat a tindre una gran demanda davant l’arribada de les temperatures més baixes i dels bons preus oferits.

Per a Joaquín Cerveró, portaveu d’Anged a la Comunitat Valenciana, “la celebració de la Nit de cap d’any ha canviat en els últims anys. Ara les famílies i els grups d’amics es reuneixen en festes privades i prefereixen comprar productes frescos i begudes d’alta qualitat per a prendre’ls en bona companyia a les seues cases. El consum de productes com el raïm del Vinalopó es manté i creix de manera significativa el de les mandarines com a substitut dels raïms. També hem notat un augment de les compres de regals típics per a l’entrada del nou any. Les vendes de raïm, mandarines i cava valencià creixeran a bon ritme, consolidant la positiva tendència dels últims anys”.

“L’èxit de les obertures dominicals és irrefutable. Les nostres botigues al desembre han batut rècords de visites i els festius amb obertura ja estan dins dels dies de més venda de l’any 2018, donant una nova ocupació a 4.000 valencians i valencianes durant esta campanya” ha afirmat Cerveró.

Una nueva carroza de la Cabalgata de Reyes enviará a los niños a dormir