Comerç millora el mercat del centre i potencia el seu caràcter nadalenc

Per a reforçar el sentit nadalenc s'han instal·lat casetes decorades en les que es venen joguets, pesebres i complements com a adorns o garlandes.

mercadillo

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, anunciava esta setmana que el mercat ambulant de Nadal, que el divendres va iniciar la seua venda en el centre de València, tindrà enguany diverses novetats i millores respecte a les passades edicions.

“La Regidoria de Comerç, en el seu objectiu de millorar les condicions i l’activitat dels venedors de la ciutat, impulsa una sèrie de millores per a facilitar la seua activitat als comerciants de venda no sedentària de València, com per exemple, dignificar la localització del mercat ambulant nadalenc, que enguany estarà situat a l’entorn de la Llotja, un espai emblemàtic de la ciutat i que, a més, ajudarà a potenciar també el comerç tradicional de la zona durant aquests dies”, va assenyalar Carlos Galiana, regidor de Comerç.

Així la regidoria millora les condicions dels venedors que fins ara muntaven les seues parades en l’avinguda de l’Oest i es veien obligats a desmuntar cada diumenge i dilluns les seues instal·lacions per la coincidència amb els mercats extraordinaris en aquests dies, de manera que ara se’ls ha traslladat a la plaça del Mercat per a evitar-los aquestes molèsties.

NOVES CASETES AMB DECORACIÓ NADALENCA

La idea és recolzar i reforçar el sentit nadalenc del mercat, segons explicava el regidor Galiana, per açò, per primera vegada, el mercat compta amb casetes -sufragades per l’Ajuntament- que estan decorades amb motius nadalencs, a més són totes iguals, estan cobertes i tenen connexió de llum a la seua disposició, aspecte que permet que es puguen deixar d’utilitzar els sorollosos motors de gasolina que s’empraven fins ara.

Els articles que estan a la venda són joguets, pesebres i complements nadalencs, com a adorns, garlandes, centres de taula, vés-les i altres articles nadalencs i artesanals.

Respecte als horaris, el mercat ambulant estarà obert fins al 6 de gener en horari de 9 a 22 hores. De manera extraordinària, el dia 24 de desembre estarà obert fins a les 2h de la matinada i el 6 de gener romandrà fins a les 5h.