nieve

La conselleria d’Educació ha decretat el tancament dels col·legis situats tant en la comarca del Rincón de Ademuz com en Los Serranos a causa del temporal de neu registrat durant les últimes hores. A més, a estos tancaments se’ls sumen les carreteres de les dos comarques impedint el funcionament del transport escolar i l’arribada de nombrosos alumnes i professors als col·legis.

A l’interior nord de la província de Castelló la Guàrdia Civil també ha prohibit la circulació de vehicles pesats i col·lectius, entre ells els autobusos d’estudiants, per la qual cosa hui hi haurà nombrosos xiquets que no puguen assistir a les aules.

Nivell taronja de preemergencia

El Centre de Coordinació d’Emergència (CCE) de la Generalitat Valenciana ha activat el nivell taronja de preemergencia a l’interior de Castelló i el nord de la província de València per nevades importants en estos territoris.

Segons les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), hui la cota de neu podria estar entre els 800 i 900 metres sobre el nivell del mar mentres demà es produiria un descens que situaria la cota entre 400 i 600 metres.