Un coche arde en plena calle y altera el tráfico de Valencia
El coche incendiado en la avenida de Naranjos. / PLV

El incendi d’un cotxe als carrers de València ha obligat a prendre mesures de circulació a primera hora del matí. Els tramvies de la ciutat han hagut d’interrompre’s en part del recorregut de la línia 4 i varies rutes de les EMT han sigut desviades.

L’incendi del vehicle ha tingut lloc en l’avinguda dels Tarongers. Segons han informat des de la Policia Local de València, fins al lloc del sinistre s’han hagut de desplaçar dos dotacions de Bombers de València i diverses patrulles policials.

El cotxe, un Mercedes granat, ha quedat totalment calcinat per l’envergadura de les flames. Encara que es desconeix quins han sigut les causes de l’incendi, aquest s’ha produït en la part davantera on va el motor. No obstant això, sí s’ha detallat que no hi ha hagut ferits ni víctimes mortals.

El foc ha sigut tal que ha obligat a tallar la circulació en la mateixa avinguda, direcció a la Malva-rosa. A més, els bombers també han pres mesures en el transport públic per precaució. La L4 de Metrovalencia s’ha vist afectat el tram de Pont de Fusta i Dr. Lluch, una interrupció que ha afectat centenars d’estudiants.

L’Empresa Municipal de Transports també s’ha vist afectada per l’incendi. Els bombers han desviat les rutes que travessen l’avinguda dels Tarongers. En concret, les dos línies afectades han sigut la 93 i 98, en tots dos casos s’han dirigit per Ramón Llull, Blasco Ibáñez i Lluís Peixó.