La Passejà dels Clavaris de San Onofre, acte que compta amb quasi tres segles d’història, recupera enguany la pirotècnia tradicional.

Aquesta festivitat que data del segle XVIII, concretament de 1723, va nàixer en el marc d’una llegenda miraculosa en un Quart agrícola i rural.

Els Clavaris de San Onofre, es troben ja treballant i ultimant els detalls d’aquesta celebració que tindrà lloc el pròxim 31 d’agost i com a novetat, enguany, han volgut recuperar una exhibició de pirotècnia antiga.

La rotonda de la Plaça Constitució, un enclavament clàssic, acollirà un esdeveniment únic on enguany les pirotècnies Ricasa, Peñarroja i Nadal Martí posaran la pólvora.

LaPassejà arrancarà a les 22 hores des de la Parròquia Mare Santíssima de la Llum de Quart de Poblet, i realitzarà les tradicionals parades al ritme dels coets i la pólvora, primer amb la pirotècnia antiga i després al peu del campanar amb un espectacle de Ricasa que inclourà pólvora, llums i so ,al ritme del propi campanar, una de les grans atraccions de l’esdeveniment d’enguany.

Aquest espectacle comptarà amb la col·laboració de Chiquitín, els efectes de VFV i la música de Víctor Pérez, amb el qual la clavaria vol contribuir a la difusió de les festes més enllà del municipi.

Un espectacle únic que omplirà els carrers de Quart de Poblet de llum i que il·luminarà aquesta localitat de l´Horta Oest.