TAC CATARROJA

RAFAEL CHIRBES I ADOLFO FERNÁNDEZ ESTRENEN ‘EN LA ORILLA’ EL 20 D’OCTUBRE EN EL TAC DE CATARROJA

Finalista Premis Max 2018 – Millor adaptació o versió d’obra teatral per a Adolfo Fernández i Àngel Solo. La troballa d’un cadàver en el pantà d’Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s’ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l’atur als quals treballaven per a ell. Mentre s’encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d’una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.

AUDITORI TORRENT

‘CLANDESTINO’ S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE TORRENT EL 12 D’OCTUBRE A LES 20 HORES

Clandestino és un espai simbòlic situat en una nit qualsevol de qualsevol metròpoli (Berlín, París, Barcelona, Nova York, Buenos Aires) durant el període d’entreguerres. Un flashback que, des de la contemporaneïtat, ens torna al naixement d’una nova modernitat. Un temps per a una pau efímera (entre una gran guerra i una altra guerra major), una melodia frenètica, un ritme nou sobre el qual es van anar inserint els esdeveniments, els modes i les modes, les avantguardes, el cine sonor, el gramòfon, els processos d’exaltació ideològica, les ambicions territorials, el que és popular i el que és culte, el que és decadent i el que és ascendent.

AUDITORI DE VALL D’UIXÓ

‘LA JAULA DE GRILLOS’ S’ESTRENA A VALL D’UIXÓ EL 20 D’OCTUBRE DE A LES 20 HORES

La tranquil·la vida de Alvin i César, una parella homosexual amos d’un cabaret, es veu alterada davant les imminents noces de Josean, el fill de César, amb la filla d’un senador ultraconservador. El polític, que desitja promocionar els valors tradicionals de la vida familiar, decideix visitar a la família del nuvi, sense saber amb el que es va a trobar.

Números de drag queen i transformisme agrupats en diferents estils: claqué, disc o salsa, serveixen com a fil argumental d’una comèdia cuidada fins al més mínim detall, amb coreografies i veus en directe i cançons versionadas al castellà per a submergir-te de ple en el meravellós món del cabaret.