El Ciutat de València, meta de la Volta a Peu LUD

El XIII Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València torna el diumenge 18 amb la VIII Volta a Peu del Llevant UE / Team 3FDC que finalitza en la gespa del Ciutat de València.

25
ciutat

El XIII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València torna el diumenge 18 amb la VIII Volta a Peu del Llevant, UD / Team 3FDC, última prova abans de la parada estiuenca. Un altre de nou final en la gespa de l‘estadi Ciutat de València, per a una carrera que tindrà l’eixida junt amb el coliseu blaugrana a partir de les 9:00h.

Després de recórrer un total de 5.900 metres per la ronda Nord i el Bulevard, i tornar per Primat Reig i Emilio Baró cap a l’estadi llevantinista, la marea de corredors inundarà la casa blaugrana.

Les seues ràpides rectes i la meta sobre el terreny de joc, amb accés lliure d’espectadors en les grades de l’estadi, són els grans al·licients tant per a corredors com per als acompanyants en esta prova.

Esta és l‘última carrera del Circuit que descansarà durant els mesos de juliol i agost. Al setembre, concretament el dia 24, tornarà amb la 41ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre.