Es revelen quines són les ciutats més cares del món

És la primera vegada que tres urbs empaten en el primer lloc de la llista que elabora anualment el setmanari britànic 'The Economist'

ciudades

Singapur torna a ser la ciutat més cara del món però esta vegada no està sola i és que comparteix lloc amb París i Hong Kong, segons l’informe Worldwide Cost of Living 2019 elaborat pel setmanari britànic ‘The Economist‘.

És la primera vegada que tres urbs comparteixen el primer lloc d’este rànquing anual que s’obté després d’analitzar els preus de productes i serveis d’un total de 133 ciutats de tots els racons del planeta. Entre els paràmetres avaluats es troben els lloguers de pis, costos de transport, alimentació, educació, articles varis (llar, roba i cura personal) i activitats d’oci i temps lliure.

Tant París, Singapur i Hong Kong coincideixen en 107 punts com a ciutats més cares però els segueixen Zuric (104), Ginebra (101) i Osaka (101). Nova York ha passat a ocupar el novè lloc empatada tant amb Seül com amb Copenhaguen en 100 punts, mentre Tel Aviv i Los Angeles tanquen el Top Ten amb un empat de 99 punts.

En l’altra cara de la llista com a ciutats més econòmiques trobem Caracas (133), Damasc (132), Taixkent (131), Almaty (130), Bangalore (129), Karachi (127), Lagos (127), Buenos Aires (125), Chennai (125) i Nova Delhi (125).

Las gasolineras más baratas de Valencia

Los gemelos Weasley visitarán Valencia en un evento exclusivo para fans