accidentes

El grup municipal de Ciutadans en l’Ajuntament de València va defensar en l’últim Ple de l’Ajuntament una moció per a acabar amb el gran embós que pateix València, moció a la qual el tripartit s’ha oposat.

El regidor de Cs, Narciso Estelles, va assegurar que “València està embossada, l’embossa Grezzi i tenen uns socis ostatges, el PSPV, que no tenen per què aguantar si no estan d’acord”. “Grezzi munta més embolic que 30 regidors junts”, va afegir Estellés.

Durant el discurs, Estellés va recordar fets com la negativa de Grezzi de reunir-se amb Fotur, la imposició dels bucles en el centre històric sense dialogar amb els veïns o la peatonalització de la plaça de l’ajuntament a esquena del PSOE.

El problema, tal com va centrar en el debat el regidor de Cs, és que “els cinturons i els extraradis de València estan embossats” i la conseqüència és que “cada dia els valencians tardem 20 minutos més a desplaçar-nos i açò ens fa perdre cinc dies de l’any”. El regidor de Cs pedió solucions per a acabar amb el gran embós que patix la ciutat de València en un termini d’un mes, una cosa al que Grezzi es va negar i el tripartit va votar en contra de la moció.