aforo

El Circuit Ricardo Tormo ampliarà el seu aforament per a la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que tancarà la temporada del Campionat del Món de Motociclisme.

Les entrades es van posar a la venda durant la celebració de la passada edició amb descomptes que es redueixen a mesura que s’acosta la data de la carrera. Des d’aleshores, els aficionats han pogut comprar les seues localitats favorites en els distints canals habituals de venda. Fins avui, s’ha venut ja el 75 per cent de l’aforament i, abans de consumir-lo a la seua totalitat, el Circuit ha decidit posar en marxa l’ampliació.

A partir del dijous 22 de juny s’obri una nova possibilitat de comprar entrades. El Circuit posarà a la venda al voltant de 6.000 noves localitats sobre grades supletòries a través de la seua pàgina web circuitvalencia.com a partir de les 10.00 hores.

Són les mateixes localitats que es van posar en servei en la temporada 2016, corresponen a la tribuna de final de la recta de meta amb capacitat per a uns 600 aficionats, i a les grades supletòries muntades sobre les tribunes Taronja, Blava, Verda i Roja amb capacitat per a entre mil i dos mil aficionats cadascuna d’aquestes.

“El Gran Premi gaudeix d’una salut excel·lent; des de fa ja alguns anys, els èxits s’han anat succeint i al novembre tornarem a penjar el cartell de no hi ha bitllets per tercer any consecutiu”, ha indicat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert, que ha destacat que “estem treballant per a oferir el millor servei possible als protagonistes de les carreres, que a València són els aficionats. Aquestes dades avalen el Circuit que complirà aquesta temporada el seu 19é Gran Premi i que s’ha constituït com una referència per als seguidors del motociclisme”.

Els preus d’aquestes noves entrades van des dels 155 euros de la nova tribuna de Recta fins als 60 euros de l’ampliació de la tribuna Roja, passant pels 142 euros de l’ampliació de la tribuna Taronja, els 98 euros de la Blava i els 77 de la Verda. Totes aquestes comptaran fins al 10 de setembre amb un 10 per cent de descompte per venda anticipada.