Circuito

El dissabte 25 d’agost arribarà el Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera a El Palmar, autèntic cor del llac valencià, amb la IX Cursa Illa d’El Palmar, prova organitzada pel Club d´Atletisme Samaruc.

Esta carrera, la inscripció de la que ja pot realitzar-se i estarà oberta fins al 22 d’agost, recorrerà una distància de 7 quilòmetres amb sortida a les 20:00 hores des de la Plaça La Sequiota (El Palmar) i sis categories segons l’any de naixement: júnior-promesa, sènior, veterans (A, B i C) i Màster.

El Circuit al que pertany esta carrera busca conjuminar esport, solidaritat i medi ambient, una combinació que avui dia s’ha convertit en un impuls motivador para milers de persones.

La IX Cursa Illa del Palmar és el resultat de la unió dels organitzadors d’algunes de les proves d’atletisme popular que estaven celebrant-se durant molts anys prop del parc natural de l’Albufera i també altres proves que van a començar a realitzar-se arran d’este circuit.

La inscripció pot formarlizarse a través de la pàgina web amb un cost de 7€ amb samarreta o 4€ sense samarreta. En el cas que no s’arribi al màxim de corredors inscrits, els atletes podran realitzar-ho in situ el mateix dia de la prova per un cost de 5 euros encara que sense dret a samarreta.