Espectáculo Luzia del Circo del Sol
Espectáculo Luzia del Circo del Sol

Cirque du Soleil presentarà a València el seu espectacle LUZIA, una producció carregada d’imaginació i visualment sorprenent, dirigida pel director suís Daniele Finzi Pasca. L’espectacle arribarà a València al setembre de 2020, concretament del 10 al 27.

El nom de LUZIA és la fusió de les paraules “llum” i “pluja”, dos elements principals per a la creació de l’espectacle. Mitjançant nombres d’acrobàcies frescos i hipnòtics, LUZIA porta les disciplines circenses tradicionals i contemporànies a un altre nivell. LUZIA és un món de fantasia, un viatge entre el somni i la realitat.

A través de sorpreses visuals i acrobàcies d’allò més espectaculars, l’espectacle guia al públic a través d’un viatge surrealista per un món de meravelles, humor i art impressionant. Des d’un antic plató de cinema fins al mar, passant per una sala de ball plena de fum o un àrid desert, LUZIA situa sobre l’escenari diferents llocs, rostres i sons de Mèxic, que beuen tant de la tradició com de la modernitat.

Finzi Pasca és director d’escena, a més de clown i profund coneixedor del món del circ, que ja va crear una altra gran producció per a Cirque du Soleil, Corteo. Amb LUZIA, ha aconseguit un espectacle únic que, per primera vegada, integra l’aigua com a element artístic dins d’una producció de carpa de Cirque du Soleil.