La companyia valenciana de circ contemporani Gran Fele ofereix,del 12 al 28 d’abril, en el claustre gòtic del Centre del Carmen, situat al carrer Museu núm.2 de València,  l’escola de circ #Ccccirc.

La activitat és gratuïta i té com a objectiu acostar les arts circenses més populars a la societat; la proposta està dirigida a tots els públics i tindrà lloc, coincidint amb les vacances de pasqua, del 12 al 28 d’abril,  amb horari de 17.00 a 20.00 hores  i a les 11 h , els diumenges 21 i 28 d’abril.

El circ Gran Fele reprén la línia dels circs de principis del segle XX on la il·lusió, la fantasia i la imaginació són eines bàsiques per a aconseguir crear històries màgiques per a públics de totes les edats. Una paròdia de pallassos, equilibristes i acròbates -entre altres- buscaran sorprendre els espectadors que s’acosten al Centre del Carme i als seus voltants.

La Escola de circ #CCCCirc està impartida per grans mestres formats a l‘Escola Nacional de Circ de Cuba i que ara formen part del Gran Fele.

La metodologia del curs està basada en la polivalència i permetrà als que s’acosten a la carpa desenvolupar aptituds en diverses tècniques circenses, alhora que aprendran tots els valors que es desprenen de la convivència dins del circ.

Acrobàcies, equilibris i aeris, salpebrat tot amb una mica de màgia, números de escapisme i altres sorpreses, seran algunes de les propostes que s’aniran desenvolupant al llarg dels dies.

Per a participar en el #CCCCirc no és necessari realitzar reserva prèvia, l’activitat és gratuïta i està dirigida a tots els públics. Per a més informació i horaris consultar la pàgina http://www.circogranfele.com/