Planes para hacer el día de Año Nuevo en Valencia
Imagen de archivo del Circo Gran Fele.

La companyia valenciana de circ contemporani Gran Fele ofereix,del 12 al 28 d’abril, en el claustre gòtic del Centre del Carmen, situat al carrer Museu núm.2 de València,  l’escola de circ #Ccccirc.

La activitat és gratuïta i té com a objectiu acostar les arts circenses més populars a la societat; la proposta està dirigida a tots els públics i tindrà lloc, coincidint amb les vacances de pasqua, del 12 al 28 d’abril,  amb horari de 17.00 a 20.00 hores  i a les 11 h , els diumenges 21 i 28 d’abril.

El circ Gran Fele reprén la línia dels circs de principis del segle XX on la il·lusió, la fantasia i la imaginació són eines bàsiques per a aconseguir crear històries màgiques per a públics de totes les edats. Una paròdia de pallassos, equilibristes i acròbates -entre altres- buscaran sorprendre els espectadors que s’acosten al Centre del Carme i als seus voltants.

La Escola de circ #CCCCirc està impartida per grans mestres formats a l‘Escola Nacional de Circ de Cuba i que ara formen part del Gran Fele.

La metodologia del curs està basada en la polivalència i permetrà als que s’acosten a la carpa desenvolupar aptituds en diverses tècniques circenses, alhora que aprendran tots els valors que es desprenen de la convivència dins del circ.

Acrobàcies, equilibris i aeris, salpebrat tot amb una mica de màgia, números de escapisme i altres sorpreses, seran algunes de les propostes que s’aniran desenvolupant al llarg dels dies.

Per a participar en el #CCCCirc no és necessari realitzar reserva prèvia, l’activitat és gratuïta i està dirigida a tots els públics. Per a més informació i horaris consultar la pàgina http://www.circogranfele.com/