Els cinemes Kinépolis València van acollir dimarts passat 25 de juliol la preestrena de “Inside”, dintre de la programació del Festival Antonio Ferrandis.

La pel·lícula, dirigida pel cineasta sevillà, Miguel Ángel Vivas, responsable dels llargmetratges “Reflejos”, “Secuestros” i “Extinction” a més d’episodis de sèries com a “Mar de plástico” o “La Casa de Papel”, és un remake de la cinta francesa “A l’interieur” i promet mantenir-nos enganxats a la pantalla.

El guió del film està escrit per Jaume Balagueró i Manu Díez i tracta la història d’una dona embarassada el marit de la qual va morir mesos arrere en un accident de cotxe i que rep una estranya visita la Nit de Nadal.

El director assegurava que se sent molt còmode en el gènere de thriller, suspens i que de moment no es planteja provar sort en altres gèneres cinematogràfics.

D’altra banda, Miguel Ángel Vivas ha volgut mostrar el seu suport a la iniciativa del Festival Antonio Ferrandis dels cinemes Kinépolis Paterna per a portar al municipi valencià preestrenes de les millors pel·lícules del cinema espanyol.

La pel·lícula, “Inside” s’estrenarà oficialment el pròxim 28 de juliol en tots els cinemes d’Espanya.