Després de l’immillorable acolliment de les pel·lícules que es van projectar durant el mes de juliol a la Terrassa d’Estiu, agost ve carregat d’altres estrenes d’èxit per a tota la família. El millor cinema a l´aire lliure per a gaudir, un mes més, de les nits d’estiu. Les sessions seran, igual que el mes de juliol, de dimarts a diumenge, a les 22.30 hores amb un preu de 4 €.

Els dies 2, 3 i 4 d’agost aterra a la Terrassa d’Estiu el nou lliurament de la saga: “Hobbs & Shaw”. Un policia i un altre mercenari, un estatunidenc i un altre britànic, dos homes que són adversaris i que, en principi, no tenen res en comú. Dwanye Johnson i Jason Statham seran els encarregats de posar-se al volant d’aquesta pel·lícula, que promet omplir Burjassot d’adrenalina i emocions fortes.

santiago segura

“Padre no hay más que uno”, l’última comèdia espanyola protagonitzada per Santiago Segura i Toni Acosta arribarà a la Terrassa d’Estiu els dies 6, 7 i 8 d’agost. Llaços familiars, situacions absurdes i grans lliçons que aprendre en una comèdia que no deixarà a ningú indiferent. El cap de setmana del 9 a l’11 d’agost la vida secreta de les mascotes es mostrarà en la pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura. Després del gran èxit del primer lliurament,
 “Mascotas 2” donarà a conèixer, encara més, com són els animals de companyia quan no hi ha cap humà a prop. Max i els seus amics protagonitzaran grans aventures en aquesta divertida pel·lícula recomanada per a tots els públics.

L’equador del mes d’agost arriba amb dues pel·lícules molt diferents que tenen alguna cosa en comú: el gran èxit que estan collint. La primera,“Lo dejo cuando quiera”, es projectarà els dies 13, 14 i 15 d’agost. Aquesta comèdia espanyola, protagonitzada pels divertidíssims David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos, compte la història de tres professors universitaris que es llancen al món de la nit i els negocis tèrbols, sense estar massa preparats per a això.

rey

Després de riure a riallades amb aquesta divertida pel·lícula, la Terrassa d’Estiu convidarà al públic de Burjassot a descobrir la nova obra d’art de Disney:
“El rey león”,
que arriba a Burjassot els dies 16, 17 i 18 d’agost, disposada a impressionar amb la seua millorada història i la seua increïble animació realista.

Els dies 20, 21 i 22 d’agost, el nou de Quentin Tarantino arriba a la Terrassa. Leonardo Dicaprio, Brad Pitt i Margot Robbie posen cara als tres protagonistes de “Érase una vez en Hollywood”, una boja pel·lícula ambientada en el cim del cinema, a la fi dels anys 60.

Mighty Eagle (Peter Dinklage), Leonard (Bill Hader), Courtney (Awkwafina), Silver (Rachel Bloom), Bomb (Danny McBride), Red (Jason Sudeikis) and Chuck (Josh Gad) in Columbia Pictures and Rovio Animations’ ANGRY BIRDS 2.

El testimoni l’agafaran, el cap de setmana, del 23 al 25 d’agost, Xarxa, Chuck, Bomb i tots els protagonistes de “Angry Birds 2” que aterren a Burjassot amb les seues noves aventures per a gaudi dels més xiquets de la casa.

Què passaria si després d’un huracà, la teua casa quedara inundada i t’aguaitaren terribles monstres sota l’aigua? La resposta a aquesta pregunta la trobaran els espectadors del thriller“Infierno bajo el agua” que arriba a la Terrassa els dies 27, 28 i 29 d’agost. Aquesta terrorífica pel·lícula farà que tots els espectadors mantinguen els seus ulls ben oberts.

I per a acabar la programació de la Terrassa d’Estiu, l’última pel·lícula d’agost serà“Dora la exploradora”, que es projectarà els dies 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. Un film que gaudiran al màxim els més xicotets i els farà tornar al col·le amb les piles carregades.