Cinco heridos tras pelearse por la mesa de un bar en Valencia
Un agente de la Policía Local de Valencia patrulla una calle de la ciudad.

El barri de Benicalap de València va presenciar anit una escena que bé podria haver sigut el rodatge d’una pel·lícula de l’oest. Una forta baralla en un bar va acabar amb dos detencions i cinc ferits, alguns d’ells amb hospitalització. El motiu va ser simple: el desgrat per la taula triada per a la consumició.

Segons ha publicat Europa Press, el succés es va produir al voltant de les 22.00 hores. Va ser llavors quan la Policia Local de València va ser alertada d’una baralla. Diverses persones es van personar en la comissaria de la V Unitat de Districte per a denunciar el succeït. Així, una patrulla es va traslladar fins al local de l’agressió situat al carrer Castellonet de la Conquesta.

En arribar, la Policia Local de la V Unitat de Districte va trobar a quatre adults i dos xiquets enfront del bar cridant “Et destrossarem el local!”. Pel que sembla, aquests havien acudit a prendre alguna cosa al bar però no els havia agradat la taula assignada. Des de l’establiment els van oferir canviar a una altra però aquesta tampoc els va agradar.

Finalment, segons el relatat, els comensals van optar per marxar-se encara que van tornar poc temps després. Va ser llavors quan va arrancar la baralla que va requerir d’intervenció policial i assistència sanitària.

HOSPITALITZACIONS I DETENCIONS A VALÈNCIA

Una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) va haver d’atendre cinc ferits. Els més lleus van ser un home de 21 anys per un tall a la mà i un altre de 75 amb un tall al braç. Per contra, els altres tres agredits van requerir de trasllat hospitalari: un jove de 21 anys amb diversos talls; un home de 46 amb contusió en la mandíbula; i un altre home de 51 amb dues bretxes al cap.

Mentre aquestes tres persones van ser traslladades a l’Hospital Arnau de Vilanova de València, la Policia Local va detenir a dues persones de 22 i 36 anys. Tots dos estan acusats d’un delicte de lesions.