Cinco ciudades valencianas se cuelan entre los destinos más buscados para veranear
El Grau de Gandia durante la noche.

S’acosten les vacances i amb elles arriba el moment de fer les maletes i viatjar. Cinc ciutats de la Comunitat Valenciana es troben entre els 35 destins favorits dels turistes nacionals. A més, Benidorm s’alça amb el segon lloc del rànquing espanyol sol avançat per Palma.

Si continuem amb la classificació elaborada pel cercador d’hotels i vols Jetcost, la ciutat de Alacant es troba en la sisena posició. Per damunt queden Eivissa, Barcelona i Madrid.

Gandia també és una de les preferides per a estiuejar aquest mes de juliol ja que es troba en el número 15. Una mica més a baix està la capital valenciana en el número 17.  Finalment, tenim a Peníscola en el número 29.

El cercador Jetcost s’ha adonat que les cerques d’allotjament durant juliol de 2022 s’han triplicat respecte a l’any passat. A més, aquest estiu els espanyols han preferit conèixer i descansar en el nostre territori. Això és pel fet que només un 26% han triat destinacions internacionals per a passar les vacances.

PREFERÈNCIES DELS TURISTES PER A ESTIUEJAR

La pandèmia va fer que passàrem molt temps a casa sense poder relaxar-nos el sol escoltant les ones de la mar. Per això, enguany els espanyols cerquen aqueixos dos essencials: sol i platja. Així i tot, l’interior de la península té molt a oferir i els espanyols ho saben. Un 29% han triat la tranquil·litat que ofereix les muntanyes.

Si analitzem els destins més cercats per a la primera quinzena de juliol ens adonem que fins al lloc número 9 no arriba un lloc d’interior: Palma, Benidorm, Tenerife, Màlaga, Cadis, Alacant, Eivissa i Barcelona. Tots ells destins amb sol i platja. El que li segueix a la capital catalana és Madrid.

A més, si analitzem la llista dels 35 destins favorits per a estiuejar hi ha un total de 30 llocs costaners. Això ens deixa amb què només cinc ciutats de l’interior es troben entre les més cercades per a aquest estiu.