Els cinc reptes virals que posen a prova les teues capacitats

Des de ballar amb la porta oberta d'un cotxe fins a ficar el cap en una borsa de carbó són alguns 'challenges' que poden veure's en Facebook o Instagram

challenge

Andrea Bolúmar.- Cada dia ixen més i més challenges nous amb els que posar a prova les nostres capacitats. I és que el món de les xarxes socials ens acosta a reptes que resulten molt absurds, però que alhora enganxen. Des de ballar amb la porta oberta d’un cotxe fins a ficar el cap en una borsa de carbó són alguns dels exemples que es poden veure des de Facebook o Instagram. Però és que fins i tot, alguns poden resultar perillosos punt que plataformes com Netflix demanen que deixe si es fes com el cas del #BirdboxChallenge.

Repassarem quals han sigut els més vistos en l’últim any i que hui dia més d’un continua practicant i compartint.

  1. #TenYearsChallenge Com hem canviat en sol deu anys? Este repte que s’ha fet popular en Instagram consisteix a penjar una fotografia de fa deu anys (2009) i comparar amb una altra fotografia d’enguany. Tant anònims com famosos com Alejandro Sanz o Miley Cyrus ja s’han unit a este repte que es va iniciar per Instagram però que ja ha fet un salt a Facebook i Twitter. L’objectiu és veure com has crescut en una dècada: el rostre, el pentinat, i sobretot, la forma de vestir (i que els altres el vegen!).
  2. #CarbonChallenge aquest és el més recent de tots els challenges ja que porta tan sols una setmana que s’ha tornat viral des del #TenYearsCahallenge. Consisteix a ficar el cap en un sac de carbó en pols i eixir amb el cap cobert de negre. A més que resulta un repte molt brut, ja han advertit les autoritats policials que és perillós ja que pot tindre conseqüències molt greus per a la salut perquè si s’inhala una mica de carbó es poden obstruir les vies respiratòries.
  3. #BirdboxChallenge. L’última pel·lícula de Sandra Bullock en Netflix no ha passat desapercebuda i s’ha convertit en un dels nous challenges de l’any. En el film, Bullock i els seus fills han de portar una bena en els ulls i arribar fins a un lloc on estar fora de perill. Sense saber molt bé com, moltes persones ja han pujat a les xarxes la seua versió de #BirdBoxChallenge i se’ls pot veure com s’entropessen amb mobles i s’estampen contra parets i portes. Tant ha sigut la revolada, que Netflix ha demanat que per favor deixe si es fes aquest repte ja que ha causat que més d’un haja acabat a l’hospital per posar-se a prova amb el #BirdBoxChallenge.
  4. #BabysharkChallenge /#Kikichallenge. Què tindran les cançons infantils que li entren a un ganes de ballar? Perquè en aquest challenge s’han fusionat el repte del #BabySharkChallenge però amb disfressa de tauró, inclòs i el #Kikichallenge o ballar des de fora del cotxe amb la porta oberta. Però, per a evitar ser sancionats molts grups ja han realitzat les seues pròpies versions del ball en grup i en un lloc més apropiat. Tant és així que fins a famílies també s’han sumat al repte ballant dins del cotxe, a casa, fora al parc, etc. seguint la mateixa coreografia.
  5. #Whatthefluff. La carita que posaven les mascotes en veure que els seus amos havien desaparegut en mil·lèsimes de segon bastava per a immortalitzar-ho i pujar-ho a les xarxes. Aquest challenge consistia a posar una manta davant del teu gos, estirar-la fins a dalt i eixir corrent sense que la mascota ho vera. Aquest repte es tornava viral a mitjan any passat, però avui dia hem pogut continuar veient com més d’un continua pujant a Youtube el comportament del seu gos quan descobreix que ha desaparegut, quines caritas d’esglai!

Ja has provat algun d’aquests challenges?

Así luce Paterna en el nuevo tráiler de Pedro Almodóvar

Cuatro radares empezarán a multar en Valencia la próxima semana