Cierran dos playas de Valencia en pleno verano
Playa de El Perelló. /

La portaveu del grup Popular, María José Catalá, ha anunciat que el Govern de Pedro Sánchez tancarà les platges del Perelló i Perellonet la tercera setmana de juliol. El motiu del tancament temporal respon a un transvasament d’arena sol·licitada tres mesos arrere.

Catalá ha assenyalat que la petició es va realitzar a l’abril i s’ha tingut molt de temps per a fer-lo. La popular ha declarat que “és un despropòsit tancar en plena temporada”.

“No pot ser que es realitze en la tercera setmana una actuació que havia d’haver-se fet fa mesos; i no ara quan els hostalers estan recuperant-se de dos anys molt durs es decidisca fer aquesta intervenció”, ha matisat.

Segons la portaveu dels populars, el transvasament arriba “tard i en el pitjor moment”. “Sembla increïble que el mateix dia que s’aprova la taxa turística en les corts tinguen tan poca sensibilitat Sánchez i Puig, mentre Ribó segueix de braços caiguts sense posar fre a aquest despropòsit”.

“Des del PP estem al costat de l’alcalde pedani del Perellonet, encara que no siga del nostre partit, i de l’alcalde del Perelló. No és el moment, no pot fer-se aquesta intervenció en plena temporada turística. Demanem a l’alcalde Ribó i Puig que frenen aquesta barbaritat”, ha conclòs Catalá.