TORRENT

Estem condemnats els homes i les dones a no entendre’ns? Llevat que hàgem viscut aquests últims anys en una cova, segur que d’una manera o una altra haurem sentit parlar dels best-seller de John Gray o fins i tot ens trobem entre els 50 milions de persones que han llegit el llibre. “Els homes són de Mart i les dones de Venus” és un dels fenòmens més fascinants de la cultura popular moderna.

‘ELS HOMES SON DE MART I LES DONES DE VENUS’ S’ESTRENA A L’AUDITORI DE TORRENT EL 26 DE MAIG A LES 20 HORES

CATARROJA

La comedia de las mentiras pretén omplir de riures el TAC amb una història de embolics al més pur estil de Plauto. Un ampli elenc de reconeguts actors encapçalats per Pepón Nieto, María Barranco o Canco Rodríguez donen vida a una eixelebrada història de mentides al voltant de l’amor. Textos de diverses comèdies de Plauto filen aquesta obra inèdita de Pep Anton Gómez i Sergi Pompermayer, una producció estrenada en el Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida.

‘LA COMEDIA DE LAS MENTIRAS’ S’ESTRENA EL 2 DE JUNY A LES 21 HORES EN EL TAC DE CATARROJA

VALL D’UIXÓ

L’amor no és aqueix conte de fades que ens van explicar quan érem xicotets. “El Cíclope y otras rarezas de amor” és una obra de vides creuades en la qual els personatges han de tornar a aprendre a estimar. La desaparició fortuïta d’un d’ells farà que la resta es replantegen la seua forma d’entendre la vida i d’experimentar l’amor.

‘EL CÍCLOPE Y OTRAS RAREZAS DE AMOR’ S’ESTRENA A L’AUDITORI DE VALL D’UIXÓ EL 17 DE JUNY A LES 19H.