ciclo

La Banda de la Unió Musical de Picanya y la Banda Amigos de la Música de San Antonio de Benagéber, pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), són les encarregades de tancar el cicle “Bandes a Les Arts” de 2019, amb un concert que tindrà lloc hui en el Palau dels Arts “Reina Sofia”.

Este últim concert començarà a les 12.00 hores, amb l’actuació de la Banda Amigos de la Música de San Antonio de Benagéber, sota el títol “El Señor Guasband”, dirigit per Enrique Barrachina.

Aquesta Societat Musical oferirà un concert que utilitzarà les noves tecnologies amb la intenció de “fer poble”, és a dir, unir a tot un poble a través de la música. Adagio de Gustav Malher obrirà el concert i li seguiran obres com a Adagio del compositor valencià Samuel Barber, Aida de Verdi, El Gato Montés de Manuel Penella i Madama Butterfly de Giacomo Puccini, entre altres. Tancarà el concert West Side Story de Leonard Berstein.

A les 17.00 hores, serà el torn de la Banda de la Unió Musical de Picanya, dirigida per Juan Carlos López Luján. Oferirà un concert amb música creada per a banda simfònica als Estats Units en el segle XX, que posa de manifest el valor de les creacions de compositors com Alfred Reed, James Barnes, Henry Mancini, Samuel Barber i Leonard Bernstein.

La Unió Musical de Picanya ha dividit el seu concert en dues parts. La primera se centrarà en James Barnes, amb obres com Alvamar Overture i Yorkshire Ballad, entre altres; i Samuel Barber, del qual interpretaran Adagi per a Cordes. La segona part inclou peces com New York Oberture de KeesVlak, Oberture to Candide de Berstein o El Camino Real d’Alfred Reed, obra que tancarà el concert.